Rolfsted Vandværks SMS-tjeneste søger på alle offentligt tilgængelige mobilnr. på de adresser vandværket leverer vand til. Hvis din telefon af en eller anden årsag ikke er offentlig tilgængelig (hemmeligt nr., reklamebeskyttelse el.lign) skal du selv tilmelde dit telefonnr. til tjenesten i skemaet herunder.

Du kan tjekke hvilke telefonnr. der er offentligt tilgængelige på din adresse på hjemmesiden  www118.dk. Indtast din adresse i søgefeltet, så dukker de åbne telefonnr. frem.

Hvis du ønsker, at tilmelde eller afmelde en mobiltelefon til vores sms-tjeneste, kan du gøre det i nedenstående felter. Hvis du f.eks. har en arbejdstelefon, så kan du med fordel tilmelde dette mobiltelefonnummer på forbrugsadressen.

Hvis der er telefonnumre du ikke ønsker, at have tilmeldt vores sms-tjeneste, kan du afmelde ved at udfylde nedenstående. Det kan f.eks. være i tilfælde af, at du på din adresse har registeret flere mobiltelefonnumre, f.eks. børnenes. Mobilnumre eller mail, du selv har tilmeldt, skal altid frameldes herunder. Framelding sker ikke automatisk ved fraflytning.

Indtast det mobilnr. eller den mailadresse du ønsker at til- eller afmelde. Tryk derefter på SEND KODE. Du vil kort tid efter modtage en kode på den telefon eller den mailadresse du ønsker at til- eller afmelde. Denne kode skal du bruge til den videre registrering

 
Drift:
Jens Peter 24400249
 

Administration:
HTH Revision 65981905

Email Mail@rolfstedvand.dk
 
Postadresse: 

Rolfsted Vandværk

℅ Flemming Pedersen

Grønnegyde 1 

5863 Rolfsted